Vadersgroet 5
1722 KR Zuid Scharwoude

T: 06 - 149 909 28
E: info@vesareclame.nl

Automotive

Met een autobelettering zijn u en uw mensen altijd zichtbaar aanwezig op locaties buiten uw bedrijf. Het is een relatief goedkope reclame-uiting met een zeer hoge en langdurige attentiewaarde. Het biedt uw bedrijf bovendien een herkenbare en professionele uitstraling waardoor deuren letterlijk voor u open zullen gaan.

 

Wij kunnen u al een eenvoudig belettering aanbieden vanaf € 150,00 ex BTW maar u kunt bij ons eveneens terecht voor een volledige carwrap waarbij we de auto van voor tot achter volledig bestickeren.

 

Vesa biedt u een uitgebreid assortiment aan folies van diverse topmerken.

 

In aanvulling op een belettering kunnen wij uw voertuig(en) eveneens voorzien van een gedeeltelijke of volledige contourmarkering, voor uw veiligheid en die van anderen. Hierbij kunt u kiezen uit diverse reflecterende materialen maar wij kunnen ook een aantal van deze folies voor u in afwijkende kleuren printen en zelfs v.v. een full colour afbeelding.

 

Om uw auto helemaal af te maken kunnen wij de ramen hiervan voorzien van glasfolie. Glasfolie is in verschillende tinten leverbaar en er is ook een volledig heldere folie. Met de getinte folies kunt u naar wens het zicht en de lichtval naar binnen toe verminderen, het zicht naar buiten toe blijft echter altijd behouden.

 

Welke folie u ook kiest deze biedt u altijd de volgende voordelen:

  • - 99 % UV-werend
  • - warmtewerend tot wel 79 %
  • - beschermd inzittenden tegen glassplinters

 

 

 

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.